2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

VIDEO Un bărbat, snopit în bătaie cu cratița în direct pe facebook

Un bărbat din Viișoara a fost snopit în bătaie, în propria casă, în timp ce le vorbea urmăritorilor săi, pe facebook.

Scenele s-au petrecut în prezența bunicii sale, care s-a trezit speriată de zgomotele din casă.

Deși încerca să își scape nepotul din mâinile celor care intraseră cu forța în casă, aceștia au continuat să îl lovească, fără să țină cont de țipetele bătrânei.

Conflictul dintre bărbatul bătut și agresori se pare că ar fi început în stradă, în aceeași seară. După ce au consumat alcool, cei implicați au inceput o altercație verbală, care ar fi rămas „în aer”.

Pentru că nu terminase ce avea de spus, bărbatul bătut a intrat live pe Facebook și a continuat ce începuse în stradă, moment în care agresorii au întrat peste el în casă și l-au luat la bătaie.După incident, bărbatul a ajuns la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Dana Păşu,la data de 20 martie a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 37 de ani din comuna Viișoara cu privire la faptul că a fost agresat fizic.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că bărbatul, în timp ce se afla la domiciliul său, bărbatul ar fi fost lovit de către un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate, care ar fi pătruns fără drept în locuința apelantului. De asemenea, tânărul ar fi distrus telefonul mobil al persoanei vătămate.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, lovirea sau alte violențe și distrugere, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea.


Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE