18.2 C
Alexandria
joi, iulie 7, 2022

Accident rutier în Tătărăștii de jos.Un tânăr de 25 ani,a plonjat cu mașina în râul Teleormanul

Grav accident de circulaţie pe raza localității Slăvești, comuna Tătărăștii de jos. Un tânăr de 25 ani, a plonjat cu un autoturism marca Audi în râul Teleormanul.

UPDATE: După aproape oră și jumătate de resuscitare, victima a fost preluată de echipajul SAJ, cu puls, în stare foarte gravă și transportată la UPU Alexandria pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Autoturismul va fi scos din apa în cursul zilei de mâine, de autoritățile locale.

Cazul a rămas în atenția poliției pentru cercetări.

Accident rutier pe raza localității Slăvești, comuna Tătărăștii de jos, cu un autoturism răsturnat în râul Teleormanul, intervine Detașamentul de Pompieri Roșiorii de Vede, cu o ambulanță SMURD, o descarcerare și o mașină de stingere, iar SAJ cu un echipaj medical.

Se pare că în urma accidentului a rezultat o victimă, un bărbat de aproximativ 25 de ani, aflat în stop cardiorespirator. Acestuia i se fac manevre de resuscitare, iar intervenția este în dinamică.

Revin cu informații!

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE