34.3 C
Alexandria
sâmbătă, iulie 2, 2022

HAOS in magazinele din Alexandria, cu cateva minute inaintea inchiderii!

Majoritatea celor care lucreaza la privat si, prin urmare, nu isi permit nici sa iasa vinerea la ora 14 de la lucru, nici sa isi ia pauze de mers la cumparaturi, au plecat intr-o graba sa isi ia de-ale gurii.

Cum magazinele se inchid la 18 azi in Alexandria, cozile nu au intarziat sa apara. Mai mult, desi a trecut de 18 fix, inca se mai afla clienti intarziati in magazine.

Desi peste mai putin de 2 ore intra in vigoare restrictii de circulatie la noi in oras, vremea extrem de calda a facut ca alexandrinenii sa fie inca pe strazi: nu pentru mult timp: oamenii legii, vigilenti, dupa 20, nu vor ierta pe nimeni care se afla pe strada fara un motiv intemeiat.

In special politistii locali din Alexandria, care sunt foarte vigilenti cand vine vorba de protejarea cetatenilor impotriva infectarii cu sars-cov-II.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE