marți, decembrie 5, 2023

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Atac în stil mafiot în Alexandria – agresorii liberi

Pare să fie legea junglei în Alexandria- un tată a fost omorât în bătaie de față cu copilul minor, după ce agresorii au intrat intenționat cu masina în masina lor. Autoritățile au deschis 3 dosare penale, dar au considerat că bătăușii nu reprezintă pericol social, fiind lăsați liberi.

S-a întâmplat aseară, la ieșirea din Alexandria. Un fermier, însoțit în masină de un prieten și de copilul minor, verifica terenurile pe care le cultiva, pentru că acestea au fost furate în ultima perioadă. Pe un teren se afla un cioban cu oile, pe care l-ar fi rugat frumos să elibereze zona.

În scurt timp, pe drumul către fermă, un jeep a venit în forță din spate, a lovit violent masina în care se aflau cei trei, iar din ea au coborât mai mulți indivizi care au tăbărât cu bâtele și răngile pe masină, căsăpind în bătaie persoanele aflate înăuntru.

Copilul minor, aflat pe bancheta din spate, a apelat disperat 112, iar operatorii au auzit întreaga agresiune. Cei doi bărbați au ajuns la spital în stare gravă, fără dinți în gură și bătuți rău.

Copilul minor a declarat reporterilor IMPACTNEWS24, singurii sosiți la fața locului, ca unul dintre agresori a scos un cuțit pe care a vrut să îl infigă în tatăl său, spunând că îl va omorî, dar că a fost cu greu oprit de unul din ceilalți agresori.

Cu toate acestea, oamenii legii au considerat că bărbații care au atacat victimele nu reprezintă pericol social, lăsându-i în libertate fără niciun control.

Știre în curs de actualizare”.

topul săptămânii