4.8 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

AUDIO Director de școală din Alexandria, limbaj de mahala: „Cine m… mă-tii te crezi?”

Monica Coman – cadru didactic și director la Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Alexandria (o unitate de învățământ cu prestigiu) înjură ca în mahala. În urma unei discuții aprinse cu un vecin, pe care îl acuză că îi face plângeri din cauza unui conflict legat de o problemă de intabulare, aceasta s-a enervat și i-a replicat: „O să vezi ce urmează. (…)

Ai făcut atâtea plângeri la instituții. Zi merci că nu te-au amendat instituțiile. Ai încurcat-o, nu ești stat în stat, există și legi în țara asta. Dacă erau legi erai de mult închis. Mă filmezi pe stradă, în parcare, dar cine morții mă-tii îți permite ție pe lumea asta să faci așa ceva? Nu te ridici tu la nivelul nostru. Vede-ți de viața ta, lasă-l în pace pe Coman. (…) Pentru toate prostiile tale vor plăti copiii tăi”.

Monica Coman este un om temperamental și asta o știu toți cei din jurul ei, dar și persoane care sunt nevoite să interacționeze cu ea, cum ar fi copiii. Reamintim situația petrecută la școala Ștefan cel Mare din Alexandria, din urmă cu 5 ani, acolo unde doi copii din clasa a II-a au avut un conflict. Era vorba despre copilul Monicăi Coman și un alt coleg.

În calitate de părinte, Monica Coman, pe atunci și inspector școlar, s-a dus la școală și l-a târât de ureche pe copilul cu care avusese conflictul fiul ei, prin fața copiilor și a unor părinți, până în biroul directorului școlii, unde ar fi țipat, ar fi amenințat și l-ar fi speriat pe cel mic.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE