7.5 C
Alexandria
sâmbătă, decembrie 10, 2022

O presupusă tentativă de suicid a pus pe jar autoritățile

Autoritățile au fost alertate, miercuri în jurul prânzului, despre o presupusă tentativă de suicid pe raza municipiului Alexandria.

Concret, se pare că în urma unei discuții telefonice în contradictoriu cu mama sa, fiica acesteia ar fi înțeles că aceasta ar avea de gând să se arunce de la etaj. Așa că a pus mâna pe telefon și a sunat la 112, ca să anunțe intenția sinucigașă a mamei sale.

La fața locului – o adresă de pe strada București din Alexandria, s-au deplasat pompierii, polițiștii dar și echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

Însă toată desfășurarea de forțe a fost, se pare, în zadar, femeia explicându-le oamenilor legii că nici gând de așa ceva, că nu a avut nicio secundă în cap să se sinucidă și că fiica sa a înțeles greșit.

Așa că pompierii și ambulanțierii și-au văzut de treabă, iar la fața locului au rămas doar polițiștii, care au sancționat-o pe femeia care a sunat degeaba la 112 și a pus autoritățile pe jar.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE