16.7 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

Curioasa involuție profesională a Nicoletei Voicu – De la secretar general al Prefecturii, la poziția de candidat pentru funcția de secretar al Primăriei Frumoasa

Curioasa involuție profesională a Nicoletei Voicu – De la secretar general al Prefecturii, la poziția de candidat pentru funcția de secretar al Primăriei Frumoasa

Când mulți dintre cunoscuții săi se întrebau ce funcție va mai primi Nicoleta Voicu, fostul subprefect al județului și fostul secretar general al Prefecturii Teleorman, aflăm că aceasta s-a înscris la concursul organizat pentru ocuparea funcției de secretar al Primăriei Frumoasa.

Informații potrivit cărora fostul secretar general al Instituției Prefectului ar intenționa să candideze pentru “un amărât de post de secretar de comună” au apărut în spațiul public de ceva timp, împreună cu cele potrivit cărora de fapt Nicoleta Voicu ar vrea doar să ocupe funcția, pentru ca mai apoi să se transfere în altă parte, pe un post bine plătit, fără a intenționa să lucreze efectiv pe un post de secretară într-o primărie de grad mic, unde salariul abia îți ajunge pentru banii de benzină de navetă Alexandria-Frumoasa.

Reporterii publicației noastre au încercat să ia legătura cu Nicoleta Voicu, pentru a afla poziția acesteia și, mai ales, dacă sunt adevărate informațiile, cam ce motive ar avea aceasta să lase Prefectura pentru o primărie de țară.

Supriză sau nu, chiar Nicoleta Voicu ne-a confirmat că s-a înscris la concursul organizat pentru postul de secretar al Primăriei Frumoasa, însă a spus că nu s-a gândit că poate face un salt în jos în carieră prin această candidatură. De asemena, aceasta a spus și că nu a luat în calcul un eventual transfer ulterior de pe postul de secretar al Primăriei Frumoasa pe un alt post.

“Este adevărat, m-am înscris la concurs pentru acest post. Nu am luat în calcul acele variante ale funcționarilor publici (n.r. transfer). Este o provocare pentru mine acest post, în funcție de cum vor evolua situațiile…”, ne-a spus Nicoleta Voicu.

În câteva zile se va elucida misterul, iar rezultatul concursului va arăta dacă Nicoleta Voicu își va adjudeca sau nu postul de secertar al Primăriei Frumoasa și, mai mult decât atât, dacă va și merge să facă pe secretara unei primării de țară, fără mașină la scară și biroul spațios ocupat în vremurile bune în Prefectură.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE