4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

Curioasa involuție profesională a Nicoletei Voicu – De la secretar general al Prefecturii, la poziția de candidat pentru funcția de secretar al Primăriei Frumoasa

Curioasa involuție profesională a Nicoletei Voicu – De la secretar general al Prefecturii, la poziția de candidat pentru funcția de secretar al Primăriei Frumoasa

Când mulți dintre cunoscuții săi se întrebau ce funcție va mai primi Nicoleta Voicu, fostul subprefect al județului și fostul secretar general al Prefecturii Teleorman, aflăm că aceasta s-a înscris la concursul organizat pentru ocuparea funcției de secretar al Primăriei Frumoasa.

Informații potrivit cărora fostul secretar general al Instituției Prefectului ar intenționa să candideze pentru “un amărât de post de secretar de comună” au apărut în spațiul public de ceva timp, împreună cu cele potrivit cărora de fapt Nicoleta Voicu ar vrea doar să ocupe funcția, pentru ca mai apoi să se transfere în altă parte, pe un post bine plătit, fără a intenționa să lucreze efectiv pe un post de secretară într-o primărie de grad mic, unde salariul abia îți ajunge pentru banii de benzină de navetă Alexandria-Frumoasa.

Reporterii publicației noastre au încercat să ia legătura cu Nicoleta Voicu, pentru a afla poziția acesteia și, mai ales, dacă sunt adevărate informațiile, cam ce motive ar avea aceasta să lase Prefectura pentru o primărie de țară.

Supriză sau nu, chiar Nicoleta Voicu ne-a confirmat că s-a înscris la concursul organizat pentru postul de secretar al Primăriei Frumoasa, însă a spus că nu s-a gândit că poate face un salt în jos în carieră prin această candidatură. De asemena, aceasta a spus și că nu a luat în calcul un eventual transfer ulterior de pe postul de secretar al Primăriei Frumoasa pe un alt post.

“Este adevărat, m-am înscris la concurs pentru acest post. Nu am luat în calcul acele variante ale funcționarilor publici (n.r. transfer). Este o provocare pentru mine acest post, în funcție de cum vor evolua situațiile…”, ne-a spus Nicoleta Voicu.

În câteva zile se va elucida misterul, iar rezultatul concursului va arăta dacă Nicoleta Voicu își va adjudeca sau nu postul de secertar al Primăriei Frumoasa și, mai mult decât atât, dacă va și merge să facă pe secretara unei primării de țară, fără mașină la scară și biroul spațios ocupat în vremurile bune în Prefectură.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE