miercuri, mai 1, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Eugen Pîrvulescu a demisionat din funcția de președinte al PNL Teleorman

Demisie la vârful PNL Teleorman. Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu și-a anunțat demisia. Într-o postare surprinzătoare pe Facebook, senatorul liberal a anunțat că renunță la conducerea filialei județene. Decizia sa a fost motivată de un profund respect pentru echipa liberală din județ și pentru proiectele locale.

Pîrvulescu a subliniat că, în tot timpul mandatului său, nu a pus niciodată interesele personale în prim-plan. Prin demisia sa, el își exprimă angajamentul pentru a permite PNL Teleorman să continue eforturile de implementare a proiectelor și realizare a obiectivelor de investiții în beneficiul comunității.

Am luat decizia astăzi de a-mi înainta demisia din funcția de președinte al Organizației Județene a Partidului Național Liberal.

Este un gest pe care îl fac din respect pentru munca pe care toată echipa liberală din județul Teleorman a depus-o până acum pentru teleormăneni, pentru ca în județul nostru să fie implementate cât mai multe proiecte și să fie duse la bun sfârșit obiectivele de investiții demarate.

Nu am pus niciodată interesele personale în prim-plan și, drept dovadă, am hotărât să fac un pas în lateral pentru că am considerat că important este ce a făcut și ce va face de acum încolo PNL Teleorman pentru cetățenii din județ.

Munca de echipă a făcut ca sute de proiecte de dezvoltare să obțină finanțare și să fie deja în lucru și tot munca de echipă va face ca acest drum să continue astfel încât PNL Teleorman să ducă la îndeplinire ceea ce și-a asumat în fața teleormănenilor. Liberalii din Teleorman au fost tot timpul uniți și așa vom fi și în continuare ”, este mesajul fostului președinte al PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu pe pagina personală de Facebook.

topul săptămânii