luni, martie 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Politia Locala Alexandria: Pentru unii muma, pentru altii ciuma?

Statie ilegala de autobuz in plin centrul Alexandriei cu complicitatea autoritatilor. Masinile mici amendate fara mila, autobuzele trecute cu vederea.

De peste un an de zile, in plin centrul Alexandriei functioneaza o statie ilegala de autobuze, unde masinile mari opresc din ora in ora. Sau din jumatate in jumatate de ora, functie de trafic.

Daca ar fi legal, nu s-ar lega nimeni de ei: dar nu este: semnul OPRIREA INTERZISA stipuleaza clar ca niciun fel de masina nu are voie sa opreasca in acel loc.

In schimb, politia locala din Alexandria da amenzi la greu: dar doar masinilor mici. Cand vine vorba de autobuze, acestea sunt invizibile pentru ei. La fel si pentru incasatorii Primariei.

Autobuzele asteapta ora de a „face statie” pe locurile cu plata ale Primariei, dar nici aici nu le incaseaza nimeni bani.

In timp ce in fata statuii lui Alexandru Ioan Cuza se strang calatorii, autobuzul „trage” in statia clandestina.

Se intampla zi de zi de peste un an de zile, insa politia locala nu a venit decat in cateva randuri, doar la apel prin dispecerat.

Ultima oara s-a intamplat chiar astazi, cand „oamenii legii” s-au aratat foarte deranjati de apel „Trebuia sa iesim din tura la 2, dar..na”

Si nu intelegeau cine ar fi apelat dispeceratul, banuind ca este vorba de soferul Skodei albe care a fost „somat” sa mute masina, sub sanctiunea unei mici amenzi de 200 de ron.

„Noi nu stiam ca opresc aici” spune dezinvolt un politist local, de parca ne-am fi nascut ieri, cam pe la aceeasi ora.

Nu stim si nici nu vrem sa ne gandim ca patronul firmei ar avea vreo intelegere tacita cu institutia Primariei sau cu Politia Locala, insa ni se pare surprinzator cum aceasta institutie de „lege si ordine”, de peste un an de zile, „nu stie” ca in buricul centrului exista o statie de autobuz.

Adica, nici sutele de calatori, nici zecile de autobuze care trec zilnic aici, nu sunt invizibile.

Sau, daca ne gandim la constructiile ilegale, bransate ilegal la sistemul de iluminat public, din fondul forestier al Alexandriei, apartinand unor afaceristi foarte apropiati ai primarului Dragusin, ne dam seama ca politistii locali au ochi doar pentru unii.

Exact ca in titlu: pentru unii muma, pentru altii ciuma.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii