joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Șeful de la Ordine Publică Alexandria folosește autospecialele poliției în regim de taxi

Pentru că are permisul de conducere suspendat după ce a lovit un autoturism în timp ce pleca la oră târzie de la serviciu, chiar înainte de ziua sa onomastică, ulterior abandonând mașina personală în stradă pentru a nu da ochii cu colegii săi care încercau să-l oprească, șeful Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Alexandria reușește să facă economii serioase la bugetul personal, transformând autospecialele de poliție în taxi.

Deja celebrul Ion Mirea, pentru că despre el este vorba, pune subordonații să-l ia și să-l aducă acasă. Mai mult, polițiștii stau frecvent minute bune după șef să coboare, acesta lăsându-se așteptat mai ceva ca o diva de Hollywood.

CITESTE SI: Imagini exclusive de la incidentul din trafic provocat de un șef din Poliție

Atitudinea polițistului este una care sfidează logica și orice normă de respect pentru meserie, în condițiile în care conducerea poliției se plânge frecvent de lipsă acută de personal. Iar autospeciala de poliție care stă în fața casei șefului de la Ordine Publică Alexandria ar putea foarte bine să patruleze pe drumurile din județ, drumuri pe care accidentele rutiere sunt la ordinea zilei, din nefericire.

topul săptămânii