marți, aprilie 30, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Un șofer a murit, după ce a intrat într-un stâlp în timp ce era urmărit de polițiști

Un bărbat de 50 de ani care nu a oprit la semnalele polițiștilor și a fost urmărit în trafic a pierdut controlul direcției și a intrat cu mașina într-un stâlp la intersecția străzii Dunării cu Bulevardul Comercial din Roșiorii de Vede. Incidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, iar șoferul a murit.

„O patrulă din cadrul Poliției Municipiului Roșiori de Vede, în timp ce se afla în serviciul de patrulare pe strada Dunării, în noaptea de marți spre miercuri, a făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă șoferul și-a continuat deplasarea, echipajul plecând în urmărirea acestuia.

La intersecția străzii Dunării cu Bulevardul Comercial, șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, vehiculul intrând într-un stâlp din beton.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Roșiori de Vede.

Potrivit IPJ Teleorman, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier”.

topul săptămânii