marți, martie 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

NEWS ALERT: Femeia care a fost transportata la spitalul de boli infectioase din Alexandria fara izoleta a fost confirmata pozitiv cu coronavirus

NEWS ALERT: Femeia care a fost transportata la spitalul de boli infectioase din Alexandria fara izoleta a fost confirmata pozitiv cu coronavirus.

Primul caz de infecție cu coronavirus la nivelul județului Teleorman a fost confirmat, cu puțin timp în urmă, de Institutul Matei Balș. Este vorba despre bătrâna în vârstă de 70 de ani, contact direct al unei persoane confirmate pozitiv COVID-19 în Spania. Femeia fusese în vizită la fiul său, în Spania, însă nu se afla printre persoanele monitorizate de DSP, pentru că Spania nu era în categoria zonelor roșii sau galbene de risc în momentul în care bătrâna s-a întors în țară.

“Vă informăm că au sosit rezultatele testelor de la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș. Acesta indică un rezultat pozitiv în cazul femeii din Alexandria și rezultate negative pentru persoanele din Turnu Măgurele”, transmite Comitetul pentru Situații de Urgență Teleorman.

Femeia a fost preluată de un echipaj specializat al ISU Teleorman, vineri după amiază, și transportată la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean Alexandria, cu simptomatologie specific infecției cu COVID-19, motiv pentru care i-au fost prelevate probe și trimise la Institutul Matei Blaș. În această după amiază, Institutul Matei Balș a confirmat suspiciunea de infecție cu noul coronavirus în cazul bătrânei din Teleorman.

În România au fost confirmate, până acum, 131 infecții cu coronavirus. Nouă dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați.

 

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 COMENTARIU

Comments are closed.

topul săptămânii