marți, aprilie 30, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

ULTIMĂ ORĂ! 3 teleormăneni suspecti de infecție cu COVID-19

Autoritățile județene așteaptă rezultatele testelor în cazul a trei persoane, de la care au fost prelevate probe, care se află în zonele de sub-izolare constituite la secțiile de boli infecțioase de la Spitalul Județean de Urgență Alexandria și Spitalul Municipal Turnu Măgurele, în timp ce alte 14 persoane se află în carantină, iar 129 sunt autoizolate la domiciliu, așa arată cea mai recentă informare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, privind situația înregistrată la nivelul județului Teleorman.

“În prezent 3 persoane se află în zonele de sub-izolare constituite la secțiile de boli infecțioase de la Spitalul Județean de Urgență Alexandria și Spitalul Municipal Turnu Măgurele.

Pentru aceste persoane se așteaptă rezultatele testelor de la Institutul Matei Balș din București”, se arată în informarea CJSU.

În ceea ce privește cele trei persoane izolate în cele două secții de boli infecțioase, potrivit autorităților, este vorba despre o femeie din Alexandria și o altă femeie și un bărbat din Turnu Măgurele. Între cele două persoane din Turnu Măgurele pentru care se așteaptă rezultatele testului, CJSU transmite că nu există niciun fel de legătură.

Potrivit sursei citate, persoanele aflate în izolare sau în carantină nu prezintă simptomatologie specifică infectării cu coronavirus și au o stare de sănătate bună.

topul săptămânii