duminică, martie 17, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Politica banului făcută de Florică Mara – 82.000 euro pentru montaj de parapeți rutieri și pietonali la o primărie PSD

Florică Mara a fost dat afară de la PNL Teleorman pentru că face afaceri cu PSD și a fost mai tot timpul împotriva partidului, care nu i-a oferit beneficiile solicitate (funcții, contracte). Acesta are achiziții publice pe bandă rulantă de la primăriile PSD din județ prin firma SC MARA PROD COM SRL, în acționariatul căreia se află soția sa acționar 50%, și fiul său cu încă 50%.

Firma, care are 27 de ani, se ocupă în principal de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producatoare de semințe oleaginoase, conform datelor de la Registrul Comerțului Teleorman.

În realitate, pe lângă cereale, societatea lui Mara obține contracte publice de valori foarte mari pentru lucrări de drumuri. Cel mai recent contract al lui Florică Mara a fost încheiat cu Primăria PSD din Cervenia.

Pentru o lucrare care presupune reparații drumuri – montaj parapeți rutieri și pietonali tip semigreu Florică Mara încasează 402.000,00 RON (82.020,73 EURO). Iar acesta nu este singurul contract cu primăriile din județ conduse de PSD. Acesta a făcut milioane de euro din lucrări de drumuri pe banii statului.

Precizare: Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii